Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Αθανασούλας, Στεφανής στο EKO Acropolis Rally

Αθανασούλας, Στεφανής στο EKO Acropolis Rally

Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος και οι Μάνος Στεφανής – Κώστας Στεφανής θα αγωνισθούν με Hyundai i20 N Rally2.

Το ΕΚΟ Acropolis Rally διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από το Υφυπουργείο Αθλητισμού μέσω της MotorSport Greece από 8-11 Σεπτεμβρίου 2022.

Αναμένεται να δώσει συνέχεια σε ό,τι ξεκίνησε πέρυσι με την επιστροφή του στο WRC: να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στον υγιή αθλητικό ανταγωνισμό, όπως και να μεταφέρει την εικόνα της Ελλάδας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι καλύτεροι οδηγοί ράλι τα πλέον άρτια τεχνολογικά αυτοκίνητα WRC και όλοι όσοι αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα.

Ανάμεσά τους, θα βρεθούν και δύο καταξιωμένα ελληνικά πληρώματα τα οποία θα αγωνισθούν με την υποστήριξη της Hyundai Ελλάς οδηγώντας Hyundai i20 Ν Rally2.

Με ιδιαίτερο αγωνιστικό λογότυπο, η Hyundai Ελλάς επισφραγίζει όχι μόνο την υποστήριξή της στα δύο καταξιωμένα ελληνικά πληρώματα που θα συμμετάσχουν φέτος στο ΕΚΟ Acropolis Rally, αλλά και ανοίγει την αυλαία για περισσότερες ενέργειες για τους φίλους και πελάτες των εντυπωσιακών μοντέλων υψηλών επιδόσεων της Hyundai με την υπογραφή Ν.

Διαβάστε επίσης:

Το πρώτο CUPRA Garage στην Ελλάδα

VW: Νέο εργοστάσιο μπαταριών στη Γερμανία