Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Wall Street: Νέα πτώση για τους κύριους δείκτες – Στο -7,6% η μετοχή της Tesla

Wall Street

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Wall Street συνέχισε να κινείται «στο κόκκινο» με τις τεχνολογικές μετοχές να πληγώνουν για μια ακόμα συνεδρίαση τον Nasdaq, την ώρα που ο Dow Jones δεν μπορούσε να κρατήσει τελικά τα κέρδη που σημείωνε σε μεγάλο μέρος της συνεδρίασης.

Η νέα πτώση ήρθε παρά τα θετικά νέα από την συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και η δέσμευση της Βόρειας Κορέας για «αποπυρηνικοποίηση».

Στο επίκεντρο των πιέσεων βρέθηκε η μετοχή της Amazon (-4,38%) η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα θα βρεθεί πολύ σύντομα στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και η Tesla, η οποία κλήθηκε από το Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ ύστερα από τροχαίο δυστύχημα και πυρκαγιά σε όχημα Model X στην Καλιφόρνια, την περασμένη εβδομάδα, αυξάνοντας την ανησυχία για το μέλλον της εταιρείας. H  μετοχή της έκλεισε στο -7,67%

Αντίθετα σε θετικό έδαφος έκλεισε η μετοχή της Facebook, η οποία έκλεισε στο +0,53%

Ο Dow Jones έκλεισε τελικά στις 23.848,42 μονάδες, με απώλειες 0,04%. Ο  S&P 500 υποχώρησε στις 2,605 μονάδες (-0,29%) ενώ ο  Nasdaq στις 6.949,23 μονάδες με απώλειες 0,85%.