Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Εξαιρετική εικόνα στις ευρωαγορές, κέρδη άνω του 2% σημειώνει ο DAX

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία και στις ευρωπαϊκές σήμερα, στον απόηχο της επιτυχημένης συνάντησης του Donald Trump με τον Xi Jinping.

Την πιο εντυπωσιακή επίδοση στη ζώνη του ευρώ παρουσιάζει ο γερμανικός Dax, με κέρδη  2,28%. Ακολουθεί το Μιλάνο με τον ΜΙΒ στο +1,95%, και το Λονδίνο με τον FTSE 100 να σημειώνει άνοδο 1,77%. Στη Γαλλία, ο CAC 40 βρίσκεται στο +1,06%, ενώ ο Euro Stoxx 50 παρουσιάζει κέρδη 1,53% και αγγίζει τις 3.221,55 μονάδες.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η εικόνα των αμερικανικών futures, με τον βιομηχανικό δείκτη Dow Jones να βρίσκεται προσυνεδριακά στο +1,72%, τον S&P500 στο +1,40% και τον τεχνολογικό Nasdaq στο +2,19%.

Να σημειωθεί ότι το Χρηματιστήριο NYSE της Νέας Υόρκης θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της ανακήρυξης της συγκεκριμένης ημερομηνίας ως ημέρα πένθους για τις ΗΠΑ, εις μνήμην του τέως Προέδρου των ΗΠΑ George H.W. Bush.