Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Προ των πυλών το μεγάλο δώρο του Τραμπ στις επιχειρήσεις – Η μεγαλύτερη μείωση φορολογίας στην ιστορία

Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ, πρόεδρος των ΗΠΑ

Η ώρα της πολυαναμενόμενενης ανακοίνωσης του Ντόναλντ Τραμπ για την μείωση του φορολογικού συντελεστή στις επιχειρήσεις των ΗΠΑ πλησιάζει. Ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένεται πως θα ανακοινώσει εντός της μέρας τη μείωση του φορολογικού συντελεστή από το 35% στο 15%,  όπως επιβεβαίωσε ο Steve Mnuchin, υπουργος οικονομικών των ΗΠΑ, ο οποίος δήλωσε πως η μείωση της φορολογίας αποτελεί πρωτεραιώτητα και για το Κογκρέσο.

Οι φορολογικές περικοπές της κυβέρνησης Τραμπ θα είναι οι μεγαλύτερες στην ιστορία των ΗΠΑ, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin, ο οποίος εκτίμησε πως η οι ΗΠΑ μπορούν να επιτύχουν διατηρήσιμο ρυθμό ανάπτυξης  3%.

Ο κ. Mnuchin δήλωσε βέβαιος πως το Κογκρέσο θα υπερψηφίσει τον προτεινόμενο  φορολογικό συντελεστή 15%  για τις μεγάλες επιχειρήσεις και 15% για τις ατομικές επιχειρήσεις.

Ο στόχος, σύμφωνα με τον αξιωματούχο, είναι οι μόνιμες φορολογικές αλλαγές αλλά οι λεπτομέρειες δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τάκης Θωμόπουλος: Αποχωρεί στο τέλος του 2017 από την Εθνική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι ΗΠΑ έστειλαν σύστημα πυραυλικής άμυνας στη Ν. Κορέα (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σε τελικό στάδιο η διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης της Attica Bank