Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Εκτός λειτουργίας ο server της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς εδώ και μια εβδομάδα λόγω έλλειψης συντήρησης!

Μεγάλα προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχει προκαλέσει την τελευταία εβδομάδα η «κατάρρευση» της κεντρικής μονάδες  υπολογιστών της ρυθμιστικής αρχής, με τους εργαζόμενους της Επιτροπής να καταγγέλλουν την αδιαφορία του αρμόδιου υπουργείου και να προχωρούν σε 48ωρη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Server έχει «κρασάρει» από την περασμένη εβδομάδα λόγω έλλειψης συντήρησης και υλικών. Οποιοσδήποτε επιχειρεί να μπει στην σελίδα της Επιτροπής (www.hcmc.gr) συναντά το μήνυμα: The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later.

Πέραν των τεχνικών προβλημάτων, η Γενική συνέλευση των υπαλλήλων αποφάσισε 48ωρη απεργία καθώς το Υπουργείο Οικονομικών δεν δέχεται ούτε να διαβάσει το κείμενο ρυθμίσεων που απέστειλαν από κοινού η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Κεφαλαιαγοράς.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Επιτροπής, η εποπτεία των εισηγμένων εταιρειών πραγματοποιείται με 5-6 άτομα.