Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άλμα 28% της μετοχής της Attica Bank – Τι λένε πηγές της τράπεζας

Άλμα 28,35% στα 0,1820 € πραγματοποιεί αυτή την ώρα η μετοχή της Τράπεζας Αττικής. Η κίνησή της υποστηρίζεται από τζίρους 344.453 €, ποσό που ξεπερνά κατά πολύ τη συνήθη συναλλακτική δραστηριότητα του τίτλου.

Τα σημερινά κέρδη προστίθενται στη χθεσινή, θετική για την τράπεζα συνεδρίαση, κατά την οποία η κεφαλαιοποίησή της αυξήθηκε κατά 12,54%. Χρηματιστηριακές πηγές αποδίδουν τη σημερινή “πτήση” της μετοχής στο γενικό θετικό κλίμα που δημιούργησαν οι αγοραστές στον τραπεζικό κλάδο, ο οποίος μονοπώλησε εντυπώσεις και ενδιαφέρον κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.

Πηγές της τράπεζας αναφέρουν στο mononews, ότι η θεαματική ενίσχυση της τιμής της μετοχής αντανακλά τα καλά μεγέθη της τράπεζας η οποία έχει κάνει τη μεγαλύτερη μείωση σε ότι αφορά τα κόκκινα δάνεια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η αλματώδης άνοδος της μετοχής εντάσσεται πιθανότατα στο γενικότερο αγοραστικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται σε ολοκληρο τον τραπεζικό κλάδο.