The Ellinikon Experience Park

mononews

Μαγικές εικόνες, σχέδια, διαδραστικά παιχνίδια, πρωτότυπες δραστηριότητες, γεύσεις και άλλες πολλές εκπλήξεις, σε περιμένουν καθημερινά έως τις 8 Ιανουαρίου στο The Ellinikon Experience Park, το διαδραστικό πάρκο που φέτος θα δώσει παλμό στις γιορτές και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Κάθε σημείο στο The Ellinikon Experience Park αποκαλύπτει μια ανεπανάληπτη, διαδραστική εμπειρία!

Στο Magic Christmas Carpet, τα βήματά μας δίνουν ζωή στο μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα.

Στο Garden of Reflections, στον πανέμορφο κήπο Ζεν, μοιραζόμαστε λίγη ακόμα λάμψη από τη δική μας ενέργεια, μέσα από ένα υπέροχο παιχνίδι με καθρέπτες, ενώ στο Hill of Lights, το μοναδικό φωτιστικό installation με pixel mapping ανακαλύπτουμε εορταστικά μηνύματα στο λόφο. Και οι δραστηριότητες δε σταματούν εδώ! Στο Christmas Hub, οι μικροί επισκέπτες δημιουργούν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά.

Όλες οι δραστηριότητες στο The Ellinikon Experience Park είναι  εμπνευσμένες από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, που αποτελεί βασική αρχή σχεδιασμού του Πάρκου του Ελληνικού. Ειδικά για το διάστημα των γιορτών, η ενέργεια που χρειάζεται για να καλυφθούν οι ανάγκες φωτισμού, θα προέλθει από ανανεώσιμες πηγές. Επιπλέον, ο led φωτισμός που χρησιμοποιείται αποκλειστικά, διασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 80%, σε σύγκριση με τα συμβατικά φωτιστικά.

Και μετά τις μαγευτικές εμπειρίες έρχονται οι… μοναδικές γευστικές προτάσεις από τα Burger Joint, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Φέτος τα Χριστούγεννα, το The Ellinikon Experience Park είναι το δικό σου πάρκο, γιατί τα δικά σου ξεχωριστά Χριστούγεννα είναι και δικά μας!

Ωράριο Λειτουργίας

– Καθημερινά 09:00 – 22:00

– 23/12/22 – 8/01/23: 09:00-23:00

– 24/12/22 & 31/12/22 09:00 -22:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

#TheEllinikon

#ExperiencePark