Smart Park

mononews

Το πιο ξεχωριστό, διαδραστικό και φαντασμαγορικό πρόγραμμα δράσεων για την εορταστική περίοδο έρχεται στο Smart Park και υπόσχεται στους επισκέπτες του να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία!

Μεγάλα Interactive Christmas Trees
O κεντρικός δρόμος του Smart Park αποκτά αυτά τα Χριστούγεννα πέντε μεγάλα διαδραστικά δέντρα ύψους 6 μέτρων με led πολύχρωμα στοιχεία, τα οποία δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό «διάδρομο» με τα φώτα να αλλάζουν ρυθμό, χρώμα, φωτεινότητα και να αναβοσβήνουν γιορτινά, μόλις κάποιος περνά ανάμεσά τους.

Interactive Christmas Pixel Trees
Στην ίδια διαδρομή, έχει δημιουργηθεί και ένα μικρό δάσος από mini δεντράκια με τετράγωνα φώτα, τα οποία θυμίζουν Tetris, το διάσημο παιχνίδι των ’80s. Οι χρήστες μπορούν να τα ενεργοποιήσουν ανέπαφα, καθώς περνούν από δίπλα τους, και τα φώτα ένα-ένα θα σχηματίζουν εντυπωσιακά animation, δημιουργώντας ένα υπαίθριο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους!

Pixel Humans
Λίγο πιο πέρα, στον κεντρικό δρόμο του Smart Park, έχει εγκατασταθεί ένα ειδικό Photo Opportunity Kiosk, γεμάτο από πολύχρωμα pixels, όπου το κοινό έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει, να φωτογραφηθεί αλλά και να παίξει με τους 3 ξεχωριστούς pixelated characters, αλλάζοντας το χρώμα του κάθε pixel  τους!

Photo Opportunity Area
Επιπλέον, στην κεντρική πλατεία του Πάρκου δημιουργούμε ένα μεγάλων διαστάσεων photo opportunity area. Εκεί, ο επισκέπτης θα συναντήσει ένα διαδραστικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με το μεγάλο, Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 11 μέτρων, να βρίσκεται στο κέντρο και τους 6 Καρυοθραύστες να έχουν τοποθετηθεί γύρω του. Πρόκειται για διαδραστικές και πρωτότυπες φιγούρες από το διάσημο παραμύθι, οι οποίες χάρη στην τεχνολογία της ανέπαφης διάδρασης αλληλεπιδρούν με το κοινό με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παιχνιδίσματα στα φώτα τους!

Christmas Tree Augmented Reality experience @ Smart Park
Φτάνοντας στο σημείο αυτό του κεντρικού χριστουγεννιάτικου δέντρου, το κοινό θα μπορεί να δει επίσης τα στολίδια να «ζωντανεύουν» μπροστά του με την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας!

Show Snow
Αυτό όμως που πραγματικά περιμένει όλος ο κόσμος είναι… το χιόνι!
Ειδικά μηχανήματα θα εγκατασταθούν στον εμπορικό πεζόδρομο του Smart Park δίνοντας μια υπέροχη «παράσταση χιονιού» για μικρούς και μεγάλους!
Φέτος για πρώτη φορά, τις νιφάδες θα τις προκαλούν οι ίδιοι οι επισκέπτες, αφού αυτές τις γιορτές στο Smart Park «τα Χριστούγεννα είναι στο χέρι μας!»

Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα
μόλις 10’ λεπτά μέσω Αττικής Οδού και με δωρεάν parking
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.smartpark.com.gr/