Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παύση στο θρίλερ για το τετράχρονο κορίτσι που κακοποιείται σε βίντεο στο «dark net» – Συνελήφθη ύποπτος

Σωστή κίνηση αποδείχτηκε τελικά η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας από την αστυνομία φαίνεται της 4χρονης που είχε πέσει θύμα παιδόφιλου, όπως φανερώνεται από αναρτήσεις video στο darkweb, και αυτό γιατί η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν 24χρονο άνδρα λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση.

Η μητέρα της μικρής και ο παππούς της επικοινώνησαν με τις αρχές, ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες ο ύποπτος που συνελήφθη είναι ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού. Ο ύποπτος συνελήφθη στην περιοχή Wesermarsch κοντά στη Βρέμη.

Η ασυνήθιστη κίνηση των αρχών να δώσουν τις φωτογραφίες της μικρής στη δημοσιότητα ήταν τελικά αυτή που έφερε τόσο άμεσα αποτελέσματα.Σύμφωνα με την αστυνομία, η μικρή ήταν θύμα «σοβαρής σεξουαλικής κακοποίησης» από τον περασμένο Οκτώβριο έως τον φετινό Ιούλιο.

Η τετράχρονη βρίσκεται πλέον υπό παρακολούθηση ψυχιάτρων ενώ η ανάκριση του 24χρονου αναμένεται να φέρει στο φως νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση.   Ο γενικός εισαγγελέας Georg Ungefuk από την Κεντρική Υπηρεσία για την καταπολέμηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο δήλωσε σχετικά με τον δράστη: «Είναι Γερμανός πολίτης και έχει τεθεί υπό κράτηση. Το κορίτσι είναι επίσης Γερμανίδα και τεσσάρων ετών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ στη Γερμανία με τετράχρονο κορίτσι -κακοποιείται σε βίντεο στο «dark net»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στη Χιλή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καίγεται η Καλιφόρνια: 10 νεκροί – Πάνω από 1.500 κτήρια στις φλόγες