Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Uncategorized

Νέα δημοσκόπηση δείχνει πρώτο τον Μεϊμαράκη

Δημοσκόπηση της εταιρίας e-voice για λογαριασμό του Ελεύθερου Τύπου και της ιστοσελίδας του www.e-typos.gr 48 ώρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δίνει την πρώτη θέση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και δεύτερη στον Απόστολο Τζιτζικώστα. Σύμφωνα με την έρευνα της e-voice σε όσους δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν την Κυριακή στις εκλογές, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έρχεται πρώτος με 33,54% και ακολουθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 30,2%

Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 19,7%, ενώ στην τέταρτη θέση έρχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης με ποσοστό 10,54%.

Εντυπωσιακά όμως είναι τα αποτελέσματα της πρόθεσης ψήφου σε όσους έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά ΝΔ. Εκεί, στις μεγάλες κοινωνικές μάζες της Κεντροδεξιάς δηλαδή, ο Απόστολος Τζιτζικώστας καταγράφει πρωτιά.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει ποσοστό 28,1%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 27,9%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 21,4% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 9,9%.

Πρώτος έρχεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην πρόθεση ψήφου του συνόλου των ερωτηθέντων.

Ο κ. Τζιτζικώστας χαίρει της προτίμησης του 28,5% των ψηφοφόρων, ο κ. Μεϊμαράκης του 24,7%, ο κ. Μητσοτάκης του 20,5% και ο κ. Γεωργιάδης του 9,9%.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ