Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ξαφνική σύσκεψη στο γραφείο του Τσακαλώτου σημαίνει εκλογικό συναγερμό

Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών

Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών

Συναγερμός σήμανε ξαφνικά χθες το βράδυ, όταν έγινε γνωστό ότι υπουργοί και βουλευτές που εντάσσονται στο κλίμα της ομάδας των 53+ συναντήθηκαν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου βγάζοντας από το συρτάρι εκλογικά σενάρια. Η σύσκεψη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί κυβερνητική, καθώς σε αυτήν συμμετείχαν ο Θοδωρής Δρίτσας και η Τασία Χριστοδουλοπούλου που δεν κατέχουν κάποια υπουργική θέση.

Όταν οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν για το αντικείμενο της συνάντησης, απάντησαν ως εξής: «Ποια συνάντηση; Εγώ φτιάχνω τα γεμιστά» είπε η Θεανώ Φωτίου, «εκλογές; ποιος ασχολείται με εκλογές;» ήταν το σχόλιο του αρμόδιου για τις εκλογές υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου, αλλά και πολλά κομματικά στελέχη όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαντάς, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι σήμερα, Τρίτη, συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ευρωεκλογών. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η κυβέρνηση «σπάει» με τροπολογία, λίγο πριν τις εκλογές, 4 δήμους της χώρας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσακαλώτος εκτιμά ότι ΝΔ είναι πιθανό να κερδίσει τις επόμενες εκλογές-Ευχαριστίες από Πειραιώς