Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Θέλετε να φύγετε στο εξωτερικό; Αυτές είναι οι καλύτερες 19 χώρες για να ζήσετε

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερος κόσμος μεταναστεύει στο εξωτερικό προκειμένου να βρει δουλειά εκεί και να χτίσει το μέλλον και τη ζωή του υπό καλύτερες συνθήκες. Παρόλο που για τους Έλληνες, η Αγγλία και η Γερμανία αποτελούν τους πιο γνωστούς και πολυπόθητους προορισμούς, στη λίστα με τις χώρες προστίθενται διαρκώς και άλλες, απομακρύνοντας τους συμπατριώτες μας από τα “στενά” όρια της Ευρώπης!

Με αφορμή αυτό το έντονο μεταναστευτικό κύμα που αφορά όχι μόνο τους Έλληνες αλλά ολόκληρο τον κόσμο, η HSBC έφερε στο φως μία έκθεση που δείχνει ποια είναι τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζήσει κάποιος που δεν έχει καταγωγή από αυτήν! Η τράπεζα προσέλαβε το YouGov για να πραγματοποιήσει την έρευνα και σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν τρία πράγματα: πόσο εύκολο ήταν για αυτούς να ζήσουν, να εργαστούν και να μεγαλώσουν την οικογένεια τους στην εκάστοτε χώρα όπου διέμεναν.

Αυτές είναι οι ιδανικότερες χώρες για να ζήσει κάποιος ξένος:

Χονγκ Κονγκ

 

Αυστραλία

Μπαχρέιν

Μεγάλη Βρετανία

Νέα Ζηλανδία

Ομάν

Βιετνάμ

Τσεχία

Σαουδική Αραβία

Καναδάς

Ολλανδία

Κατάρ

Αυστρία

Σουηδία

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νορβηγία

Γερμανία

Σιγκαπούρη

Ελβετία 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/armagedonas-brexit-katastrefi-tis-nees-thesis-ergasias-sto-city-tou-londinou/76543