Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ποιον στηρίζει το ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την υποψηφιότητα του Νίκου Τσιλιμίγκα στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο του κόμματος που συνεδρίασε στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση της απόφασης αναφέρει ότι «ομόφωνα αποφάσισε τη στήριξη της υποψηφιότητας του Καθηγητή Καρδιοχειρουργού Νικόλαου Τσιλιμίγκα ως επικεφαλής της παράταξης που θα συμμετέχει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019. Η εξαιρετική παρουσία του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η επιστημονική του κατάρτιση, η αγάπη του για τον άνθρωπο, η κοινωνική του αναγνώριση και η πολιτική συνέπεια που έχει επιδείξει ο Νίκος Τσιλιμίγκας σε όλες τις κρίσιμες μάχες, αποτελούν εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να διασφαλίσουν μια άλλη πορεία για τη Θεσσαλία.

» Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να σχεδιάσει και να οδηγήσει μαζί με τον συνδυασμό του στην οικονομική και κοινωνική ανάταση της Θεσσαλίας. Το Κίνημα Αλλαγής με όλες τις δυνάμεις του στους 4 νομούς θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια».

Ο Νίκος Τσιλιμίγκας θα είναι αντίπαλος του Κώστα Αγοραστού, νυν περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ. Την περίπτωση Τσιλιμίγκα, κόντρα στην υποψηφιότητα Αγοραστού, εξετάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι μία τέτοια υποψηφιότητα μπορεί να περπατήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιους έκλεισε το ΚΙΝΑΛ για τις Περιφέρειες Δυτ. Ελλάδας και Δυτ. Μακεδονίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείδωσαν τα ονόματα: Ποιους υποψηφίους θα στηρίξει η ΝΔ στις 13 Περιφέρειες