Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δωρεά στον «Άγιο Σάββα» από την οικογένεια Αγγελόπουλου

Στη δωρεά ενός νέου γραμμικού επιταχυντή για ακτινοθεραπείες στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» προχώρησε η οικογένεια Αγγελόπουλου.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προχώρησαν σε νέα ενίσχυση των μηχανημάτων του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», συνεχίζοντας το έργο του πατέρα τους, κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και τιμώντας την μνήμη της Ιωάννας Αγγελοπούλου-Στάχτου, που έφυγε από την ζωή στα 42 της χρόνια.

Στην τελετή βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Αγγελόπουλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ενώ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωνές, ύβρεις και μπουνιές στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας μετά την τραγωδία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα νέα έργα του ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία: Δύο νοσηλευτικές μονάδες και κεντρική μονάδα αποστείρωσης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο τελευταίος συλληφθείς για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη