Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αυτές είναι οι υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη εφοριακός που δολοφονήθηκε στα Πατήσια (video)

Πατήσια

Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, στέλεχος του ΣΔΟΕ, βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια. Ο δολοφόνος της, την μαχαίρωσε πισώπλατα, δίχως να της αφήσει περιθώριο να αντιδράσει.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η 32χρονη χειριζόταν ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις, όπως η λίστα Λαγκάρντ. “Είχε τη λίστα Λαγκάρντ κι άλλες 5 – 6 λίστες, απ’ ότι μου είχε πει το παιδί το ίδιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο χαροκαμένος πατέρας, ζητώντας ταυτόχρονα από το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει όλα όσα είχε αναλάβει στην υπηρεσία της η κόρη του, θεωρώντας ότι εκεί “κρύβεται” το κίνητρο της δολοφονίας. “Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι… Το ΣΔΟΕ να βγει σήμερα στον ελληνικό λαό και να πει ποιος “έφαγε” το παιδί μου”.

Η Δώρα Ζέμπερη είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες και φέτος είχε αποφασίσει να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγρια δολοφονία στα Πατήσια: Αυτή είναι η άτυχη 32χρονη Δώρα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πηγές ΕΛ.ΑΣ: Καμία ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο σχετίζεται με υπόθεση του ΣΔΟΕ