Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Κυνηγητό με το Στέφανο Χίο: Παραμένει άφαντος- Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

Στέφανος Χίος

Άφαντος παραμένει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά το χθεσινό περιστατικό και τον πυροβολισμό κατά τη δικαστικού επιμελητή.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να παραδώσει εξώδικο από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας για προσβλητικό σε βάρος του δημοσίευμα.

Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Χίος τον εξύβρισε και στη συνέχεια πυροβόλησε το πάτωμα. Ο δικαστικός επιμελητής φοβούμενος για τη ζωή του τράπηκε σε φυγή, όπως και ο Στέφανος Χίος ο οποίος κατά πληροφορίες διέφυγε με ταξί προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως αναφέρουν ανώτατες πηγές της Αστυνομίας ο Στέφανος Χίος φέρεται να οπλοφορεί νόμιμα, ωστόσο, ενδέχεται, μετά το χθεσινό περιστατικό να ανακληθεί η άδειά του.

Η  ανακοίνωση του Στέφανου Χίου

«Τι εγινε ρε παιδιά; Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που έστειλαν τον επιχειρηματία Aλέξανδρο Σταματιάδη που χαροπαλεύει; Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός!

Τμήμα ανθρωποκτονιών

Προστασία πολιτεύματος

Ασφαλεια

Διας

Ολοι μαζι σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση

Θα λογαριαστούμε με όλους!

Σ.Χ»

Η εκδοχή του δημοσιογράφου

Σύμφωνα με την εκδοχή της ιστοσελίδας makeleio.gr ο άντρας που αναζητούσε τον Στέφανο Χίο εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες, ενώ ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πυροβολισμό «υποδέχτηκε» δικαστικό επιμελητή ο Στέφανος Χίος-Τι συνέβη ακριβώς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικαστικοί επιμελητές για τον πυροβολισμό στην εφ. «Μακελειό»: «Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους»