Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γιώργος Κύρτσος: Ο Τσακαλώτος διεκδικεί την θέση του Έλληνα επιτρόπου

Ο Γιώργος Κύρτσος

Γιώργος Κύρτσος

Η φράση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, στη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει καμμένη γη στην ΝΔ, έδωσε τροφή σε σχόλια για τον μέλλον του υπουργού Οικονομικών.

Η ερμηνεία που έδωσε στην δήλωση ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, είναι ότι ο κ. Τσακαλώτος οδεύει για την θέση του Έλληνα επιτρόπου, με αντίπαλο τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Αν η ΝΔ μας κατηγορεί ότι τους αφήνουμε καμένη γη είναι μια αστεία υπόθεση, τους αφήνουμε και αναδιαρθρωμένο χρέος» είπε χθες ο υπουργός Οικονομικών, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

Ο Γιώργος Κύρτσος έγραψε στο Twitter: «Γιατί ο Τσακαλώτος έριξε λευκή πετσέτα δημιουργώντας την εντύπωση ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση Μητσοτάκη; Είναι απλό. Διεκδικεί,εφόσον το επιτρέψουν οι προθεσμίες,τη θέση του Ελληνα επίτροπου στην ΕΕ. Αντίπαλο έχει τον Παπαδημούλη όχι τον Μητσοτάκη..».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η «πονηρή» πρόταση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και οι σκέψεις του υπουργού Οικονομικών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση του Τσακαλώτου στον Μητσοτάκη για την μεσαία τάξη