Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Φρίκη στην Αριδαία: Ασελγούσε πάνω στη διανοητικά καθυστερημένη κόρη του

Βιασμός

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία μητέρας, σύμφωνα με την οποία έπιασε τον σύζυγό της να ασελγεί πάνω στην 44χρονη κόρη τους, η οποία έχει νοητική στέρηση. Στο διπλανό δωμάτιο, μάλιστα, έπαιζαν τα εγγόνια τους! Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Αριδαίας Πέλλας και μετά την καταγγελία ο άνδρας συνελήφθη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της 44χρονης, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο της 44χρονης κόρης της και είδε τον 65χρονο σύζυγό της να ασελγεί σε βάρος της.

Η γυναίκα σοκαρισμένη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και άρχισαν έρευνες, αφού πρώτα προσπάθησε να μην αντιληφθούν τίποτα τα εγγόνια της.

Η 44χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και σύμφωνα με το περιβάλλον της καταγγέλλουσας επιβεβαιώθηκε και εργαστηριακά η ασέλγεια.

Μετά την εξέταση της 44χρονης και τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του ο ανακριτής Έδεσσας εξέδωσε ένταλμα και συνελήφθη χθες. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί.