Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Εντολή για προληπτική εκκένωση στο Χελιδόνι

«Συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας οι εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα τις όποιες αναζωπυρώσεις μπορεί να σημειωθούν», ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος και στο πύρινο μέτωπο στην περιοχή Χελιδόνι, ώστε να μην κινδυνεύσει η κοινότητα, ενώ έχει δοθεί εντολή από την Πυροσβεστική να γίνει προληπτική εκκένωση».

Μάλιστα, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Γιαννόπουλος, «η φωτιά βρίσκεται σε μία χαράδρα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να κατευθυνθεί σε μία διπλανή δασώδη περιοχή και να απειλήσει την κοινότητα Κρυονέρι».

Σημειώνεται ότι στις 11:50 σημειώθηκε σεισμός 4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή του Πύργου και έγινε αισθητός στην Ηλεία.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Προκαταρκτική έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδίκων Αθηνών

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τα επόμενα 24ωρα

Φωτιές: Στη μάχη ο Στρατός με drones, επίγειες και εναέριες περιπολίες