Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αναταραχές σε συνάντηση πολιτών – Σημίτη στο πλοίο για Σύρο

Σημίτης

Κ. Σημίτης

Αναταραχές δημιουργήθηκαν στο πλοίο για Σύρο Blue Star Paros όπου ταξίδευε ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με την σύζυγό του Δάφνη προκειμένου να φτάσει στο νησί όπου θα περάσουν το τριήμερο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας. Η όψη του πολιτικού, σύμφωνα με το cyclades24.gr δημιούργησε οξύθυμο πνεύμα στους συνεπιβάτες του οι οποίοι επιτέθηκαν λεκτικά στον κ. Κώστα Σημίτη, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν “προδότη”. Ο τέως πρωθυπουργός διατηρώντας την ψυχραιμία του δεν απάντησε σε όσους τον προκάλεσαν και κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση. Η ένταση δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα και το ταξίδι κύλησε αρμονικά.

Την ίδια άνθρωποι του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν έγινε το περιστατικό . Ο κ. Σημίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, επιβιβάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/02) στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Σύρο, όπου θα περάσει ολιγοήμερες διακοπές και ποτέ δεν δέχτηκε αποδοκιμασίες από επιβάτες, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας-Πρόγνωση της ΕΜΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο ατύχημα για τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό (pics & video)