Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βόλος: 30χρονη παραδίδει τα παιδιά της στο κράτος λόγω φτώχειας

κακοποιηση παιδιου
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα του Βόλου από την απόγνωση που εξέφρασε 30χρονη μητέρα απευθυνόμενη στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, ζητώντας να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο εκ των τεσσάρων παιδιών της καθότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τα συντηρήσει.
“Δώστε λύση στο πρόβλημά μου” φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και λόγω φτώχειας δε μπορεί να τα μεγαλώσει, αφού το μόνο της έσοδο είναι το πολυτεκνικό επίδομα.
Η πολύτεκνη μητέρα είναι άνεργη εδώ και πολύ καιρό και έτσι αποφάσισε να παραδόσει στις κοινωνικές δομές τα δύο της μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών.
Η Νομική διαδικασία προβλέπει να κατατεθεί αίτηση προκειμένου τα παιδιά να παραχωρηθούν στη μητέρα της ή σε κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο.
Συγκλονιστικό πάντως παραμένει και η είδηση που εξήχθη με αφορμή το θλιβερό περιστατικό, ότι έχουν σημειωθεί άλλες έξι περιπτώσεις αφαίρεσης επιμέλειας παιδιών στο Νομό Μαγνησίας τα τελευταία δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσοι πλειστηριασμοί έγιναν χθες – Αναλυτικά στοιχεία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρατεύουν τον φόβο για να πληρώσουν όσοι χρωστάνε στα ταμεία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξαρθρώθηκε σπείρα Πακιστανών που λήστευε πολίτες στην Ακρόπολη