Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βγήκαν τα Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

kairos

Τα μερομήνια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση του καιρού. Είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο. Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Όσοι γνωρίζουν, παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό τον επόμενων μηνών.

Βάσει, λοιπόν αυτής της μεθόδου, ο καιρός τις γιορτινές ημέρες θα είναι σχετικά καλός, ενώ θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας. Την εβδομάδα των Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι χειμωνιάτικος, με κρύο, βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Την εβδομάδα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο καιρός θα επιδεινωθεί σημαντικά, με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και αρκετά χιόνια, ακόμη και σε πολλές πεδινές περιοχές. Με χειμωνιάτικο καιρό θα ξεκινήσει και η νέα χρονιά, καθώς θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο των Φώτων (6-12/1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιο είναι το golden boy του Μαξίμου με αμοιβή 200.000 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντάξεις: Αυτά είναι τα νέα ποσά στις επικουρικές – Δείτε πόσα θα πάρετε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  My Style Rocks: Ποια παίκτρια έχει παιδί με πολύ γνωστό τραγουδιστή που κάνει καριέρα στην Ελλάδα;