Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

Καλημέρα σας!

Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

  1. Ξεκινούν τα προγράμματα εθελουσίας εξόδου στις τράπεζεςεπιταχύνονται οι εξελίξεις στο θέμα των μειώσεων προσωπικού στις τράπεζες, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η έναρξη του προγράμματος εθελουσίας εξόδου της Τράπεζας Πειραιώς.
  2. Kοντά σε τελική συμφωνία Ελλάδα-Θεσμοί για το φόρο εισοδήματος. Σήμερα νέος «γύρος» συνάντησης κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου με τους θεσμούς.
  3. Συμπλοκές στον Πειραιά – Βιασμός 7χρονης στην Ειδομένη. Σε καζάνια που βράζουν έχουν μετατραπεί πλέον τόσο η Ειδομένη όσο και ο Πειραιάς, καθώς στους ανοργάνωτους αυτοσχέδιους καταυλισμούς συρρέουν όλο και περισσότεροι πρόσφυγες.
  4. Αποφυλακίζεται σήμερα ο δολοφόνος του Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Ανοίγει η πόρτα της φυλακής σήμερα Παρασκευή 18/03/2016 για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά
  5. Ιταλία: 3.000 πρόσφυγες έφτασαν από την Λιβύη μέσα σε 3 μέρες. Περισσότερους από 3.000 πρόσφυγες έφτασαν στην Ιταλία διασχίζοντας την Μεσόγειο από την Λιβύη, μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ιταλική ακτοφυλακή.