Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συνελήφθη κόρη πασίγνωστου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για ναρκωτικά στη Γλυφάδα

άνδρας με χειροπέδες

Σε νέους μπελάδες έβαλε τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή πατέρα της, η 22χρονη κόρη του, η οποία εντοπίστηκε στην Μαρίνα της Γλυφάδας, από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου, να έχει στην κατοχή της ποσότητα ναρκωτικών.

Η κόρη του ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε να κατέχει ποσότητα χασίς το βράδυ του Σαββάτου και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 22χρονη έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Τον Ιούλιο του 2017, η 21χρονη τότε κόρη του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στον Βοτανικό και όπως είχε προκύψει, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το όχημα που οδηγούσε η 22χρονη και επέβαιναν μια ακόμη κοπέλα και δύο αγόρια, βγήκε από το οδόστρωμα, καβάλησε πεζοδρόμιο και συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Η 22χρονη δεν τραυματίστηκε ενώ η παρέα της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα. Στο άλλο αυτοκίνητο ήταν μόνο η οδηγός του, που τραυματίστηκε και χρειάστηκε να χειρουργηθεί με τα έξοδα όλα πληρωμένα από την οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή.