Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Προσοχή! Αυτές οι παραλίες στην Αττική είναι ακατάλληλες για κολύμπι (λίστα)

παραλια

Λίστα με κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες για κολύμπι στην Αττική δημοσίευσε το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ). Συνολικά 323 μετρήσεις πραγματοποίησε το ΠΑΚΟΕ σε παραλίες της Αττικής. Πήρε δείγμα από το νερό σε αποστειρωμένα μπουκάλια, τα μετέφερε σε ψυγείο στα πιστοποιημένα εργαστήρια, όπου σε διάστημα έξι ωρών έγιναν οι αναλύσεις.

Το κέντρο εξέτασε τις εξής παραμέτρους:

Κυρίως παρακολουθούνται οι ακτές που συγκεντρώνουν σημαντικό αριθμό λουομένων, καθώς επίσης και οι ακτές που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αισθητική, τουριστική, περιβαλλοντική άποψη κ.λπ.

Τα αποτελέσματα της έρευνας: Από τις 323 παραλίες οι 252 (78.2%) είναι κατάλληλες παράλιες για κολύμβηση και οι 71 (22%) είναι ακατάλληλες.

Πιο συγκεκριμένα οι ακατάλληλες παραλίες είναι οι εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σταύρος Παπαϊωάννου: Ο αθόρυβος επιχειρηματίας πίσω από την επιτυχία των «Lapin House» και το «ναυάγιο» του deal με την οικογένεια Κουτσολιούτσου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη Jr – Στην Αθήνα ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη