Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Φωτογραφίες από το σπίτι-φυλακή

Φωτογραφίες από το σπίτι που κρατούνταν όμηροι τα δύο αδέλφια στο Ωραιόκαστρο είδαν το φως της δημοσιότητας. Η υπόθεση αρπαγής και ομηρίας έχει σοκάρει την κοινή γνώμη όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Ελλάδας, εκεί όπου ένας 58χρονος άντρας φέρεται να κρατούσε φυλακισμένα στο σπίτι του τα ξαδέρφια του -έναν 47χρονο και μια 48χρονη από τις Σέρρες – για οκτώ ολόκληρους μήνες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης και αποκάλυψε ότι ο «δεσμοφύλακας» των δύο αδερφών από τις Σέρρες συνεργαζόταν με την 23χρονη κόρη του και μια ακόμη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το oraiokastro24.gr είναι μια νεαρή Ρωσίδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 58χρονος είχε αναγκάσει τον 47χρονο να μεταφέρει χρηματικά ποσό στον λογαριασμό του. Τα ποσά αυτά έως σήμερα είχαν φτάσει τις 81.000 ευρώ.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή αλλά και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δείτε τις φωτογραφίες από το oraiokastro24.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 58χρονος κρατούσε δεμένα δύο ξαδέρφια του για 8 μήνες!