Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Νεκρός ο «νονός της νύχτας» που «γάζωσαν» στο Παλαιό Φάληρο (video-σοκ)

Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, με διαδοχικές δολοφονίες αρχηγικών στελεχών της νύχτας, εντάσσει η Αστυνομία τη μαφιόζικη δολοφονική επίθεση σε βάρος 45χρονου, πολύ γνωστού στον χώρο του υποκόσμου, σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, καθώς το θύμα δραστηριοποιείτο στο χώρο της νύχτας και ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Καράφλας» ή «Νταίζη», ενώ το όνομά του είχε εμπλακεί και στη δολοφονία Στεφανάκου.

Δείτε το σοκαριστικό video:

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες τον περίμεναν σήμερα το πρωί, του είχαν στήσει ενέδρα και μόλις τον είδαν τον πυροβόλησαν. Ο 45χρονος τραυματίας οπλοφορούσε και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοπoιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό απο κάμερες, που τυχόν υπάρχουν στην περιοχή και οι οποιες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες πριν ή μετά την επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καράφλας: Ο «εφτάψυχος» βαρυποινίτης, η «Greek Mafia» και το συμβόλαιο θανάτου 50.000 ευρώ