Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Χαμός στα Σκόπια: Αναμένεται διάγγελμα Ιβανόφ – Πέταξε έξω τον Ζάεφ!

Ζόραν Ζάεφ

Σε ψυχρό κλίμα καθώς διήρκησε μόλις δύο λεπτά έγινε η συνάντηση του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ με το Πρόεδρο της χώρας Γκεόργκι Ιβανόφ στα Σκόπια. Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας κατέθεσε στον Πρόεδρο Ιβανόφ γραπτώς το κείμενο της συμφωνίας για το ονοματολογικό και αποχώρησε.

Όπως αναφέρει το Makfax, ο Ζόραν Ζάεφ και ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ προσπάθησαν να παρουσιάσουν στον Ιβάνοφ το περιεχόμενο της συμφωνίας με την Ελλάδα για το ονοματολογικό, ωστόσο ο πρόεδρος Ιβάνοφ τους σταμάτησε πριν καν ξεκινήσουν και αποχώρησε από τη συνάντηση!

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται διάγγελμα του προέδρου των Σκοπίων. «Ενημερώνουμε ότι η συνάντηση (μεταξύ Ζάεφ και Ιβάνοφ) διήρκεσε δύο λεπτά. Σήμερα, ο πρόεδρος Ιβάνοφ θα απευθυνθεί στον λαό της ΠΓΔΜ και στους πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας», ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου του προέδρου της ΠΓΔΜ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα-Παυλόπουλο για Σκοπιανό: Αχρείαστος και ταπεινωτικός συμβιβασμός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την παραίτηση Παυλόπουλου για να μην κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία ζητά ο Φράγκος Φραγκούλης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ο Καμμένος έλεγε ότι «είναι η εγγύηση για να μην διαπραγματευτεί o Τσίπρας το όνομα της Μακεδονίας» (video)