Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές λασποβροχές σήμερα

Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Η μεταφορά σκόνης θα συνεχιστεί την Κυριακή, κυρίως στα δυτικά και στα νότια της χώρας, ενώ πρόσκαιρες τοπικές βροχές είναι πιθανές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, προβλέπει η ΕΜΥ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες, με ανέμους βόρειους – βορειοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς, στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ, θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Σε Μακεδονία και Θράκη, νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Άνεμοι από τα ανατολικά 3-5 μποφόρ, στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9-24 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Ανατολικοί άνεμοι 5-8 μποφόρ, θερμοκρασία από 11 έως 27 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Άνεμοι βόρειοι – βορειοανατολικοί 3-7 μποφόρ, θερμοκρασία από 9 έως 26 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις. Άνεμοι βόρειοι – βορειοανατολικοί 4-7 μποφόρ, θερμοκρασία 13-25 βαθμούς.

Για το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, τοπικά πυκνότερες. Βόρειοι άνεμοι 4-7 μποφόρ, θερμοκρασία από 11 έως 24 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω αγώνα δρόμου-Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 15 Απριλίου