Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εισαγγελέας: Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Την ενοχή του 58χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό ζήτησε η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, κ. Μίνα Σωτηροπούλου.

Η εισαγγελική λειτουργός δεν πείστηκε ούτε κατ’ ελάχιστο από τον ισχυρισμό που προέβαλε απολογούμενος ο κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας ότι ένας Αθηναίος δικηγόρος και ένα ακόμα πρόσωπο με το ψευδώνυμο Χάρης ήταν εκείνοι από τους οποίους πήρε την εντολή να βγάλει για 3-4 μήνες εκτός υπηρεσίας την άτυχη εφοριακό.

Αγορεύοντας η εισαγγελέας χαρακτήρισε αξιόλογη την Δώρα Ζέμπερη για την κοινωνία και την οικογένειά της,  η οποία  αντί να χαίρεται την ηλικία της, ξεχρέωνε χρέη από τζόγο. Είχε πολλά φορτία στην πλάτη της, όπως είπε η εισαγγελέας. Είχε πικρία από την οικογένεια. Δεν φρόντισε και ο πατέρας να την προστατεύσει, ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Δ. Ζέμπερη – «Θα σε σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι» φώναζε ο πατέρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων στη δολοφονία Ζέμπερη: «Είχε λάβει μήνυμα να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πήγαν να λιντζάρουν τον Σοροπίδη στη δίκη της Δώρας Ζέμπερη: Οργή και κατάρες