Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΠΕ: Η Ανθρωπιά βάζει Τρίποντο

Με έναν αγώνα μπάσκετ ζωής, ο όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων βάζει τη δική του σφραγίδα στην καθολική προσπάθεια στήριξης των προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας.

«Η Ανθρωπιά βάζει Τρίποντο» την ερχόμενη Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016, στο κλειστό της «Γούβας» στην Ελευσίνα, όπου η ομάδα καλαθοσφαίρισης των ΕΛΠΕ θα υποδεχτεί την ALL-STAR ομάδα παλαιμάχων του ελληνικού μπάσκετ, την οποία θα ενισχύσουν αγαπημένοι τραγουδιστές, δημοφιλείς ηθοποιοί & δημοσιογράφοι.

Σε έναν αγώνα που εγγυάται «υψηλές» συγκινήσεις, οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΕΛΠΕ θα προσφέρουν «καλάθια – αλληλεγγύης» για τους Πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας και θα συλλέξουν:

 

Φροντίζουν ήδη γι’ αυτό τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ομίλου ΕΛΠΕ που προπονούνται υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καλαφατάκη. Ο τελευταίος αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει τις τελικές επιλογές του σε παίκτες και συστήματα. Υπόσχεται πάντως εκπλήξεις και για να τις υλοποιήσει θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό προπονητή τον Βασίλη Πέτρου.

Είναι βεβαίως αλήθεια ότι το αντίπαλον… δέος έχει ορισμένους «ταλαντούχους» καλαθοσφαιριστές, όπως:

Τους προπονεί ο πολύπειρος Μέμος Ιωάννου, έχοντας ως βοηθό του τον αθλητικογράφο Τόλη Κοτζιά, ενώ μάνατζερ ανέλαβε ο προπονητής και πρώην παίκτης του Παγκρατίου, Άκης Παπαδάκης. Οι «φιλοξενούμενοι» επιφυλάσσουν ηχηρές εκπλήξεις που θα εμφανιστούν στο παρκέ την τελευταία στιγμή και προέρχονται από τον χώρο του… πενταγράμμου και της υποκριτικής! Ο τραγουδιστής Μίλτος Πασχαλίδης με θητεία και στην ομάδα μπάσκετ των Αμπελοκήπων, αλλά και ο ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, είναι μόνο δύο από τα ονόματα που διέρρευσαν.