Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Τελικοί NBA: Μια ανάσα από το πρωτάθλημα οι Μπακς του Αντετοκούνμπο (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Τη νίκη κατάφεραν να σφραγίσουν οι Μιλγουόκι Μπακς στην πέμπτη σειρά των τελικών του NBA απέναντι στους Φοίνιξ Σανς με 123-119.

Για ακόμα μια φορά ξεχώρισε ο ηγέτης των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε τη θεαματική βραδιά με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Εκπληκτικός ήταν ο Χόλιντεϊ, με 27 πόντους και 13 ασίστ. Ο Κρις Μίντλετον σημείωσε 29 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Παρά το αρχικό προβάδισμα των Σανς της πρώτης περιόδου (37-21), οι Μπακς δεν έχασαν το πνεύμα και την αγωνιστικότητά τους γυρίζοντας το ματς και σημειώνοντας μια τεράστια νίκη μέσα στο Φοίνιξ.

Πλέον προηγούνται στη σειρά με 3-2 και χρειάζονται νίκη στο Game 6 του Μιλγουόκι για να πάρουν τον τίτλο (ξημερώματα Τετάρτης στις 04:00).

Από τους Σανς, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 40 πόντους, ο Κρις Πολ μέτρησε 21 με 11 ασίστ και ο Έιτον είχε 20 με 10 ριμπάουντ.

Η φάση του αγώνα έγινε στα 19 δευτερόλεπτα από το τέλος, όταν ο Χόλιντεϊ έκανε ένα μαγικό κλέψιμο στον Μπούκερ, πάσαρε στον Αντετοκούνμπο, ο οποίος με alley oop σφράγισε τη νίκη των Μπακς.

Τα κρίσιμα 23 τελευταία δευτερόλεπτα:

Tα δωδεκάλεπτα: 37-21, 61-64, 90-100, 119-123

Τα highlights του αγώνα:

Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη από το Game 5:

Το μέτρημα των οπαδών κατά τη διάρκεια του των βολών του Γιάννη:

Διαβάστε επίσης:

Τελικοί NBA: Αχτύπητο δίδυμο Αντετοκούνμπο-Μίντλετον (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία στο NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα του NBA για 3η συνεχή χρονιά