Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Super League: Πρωταθλήτρια (εκτός… δικαστικής ανατροπής) η ΑΕΚ, μετά από 24 χρόνια!

Τον 12ο τίτλο στην ιστορία της και πρώτο μετά το 1994 πανηγυρίζει η ΑΕΚ. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Super League (28η) η Ένωση επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ κι αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω τις επόμενες ημέρες (εκκρεμεί η απόφαση της επιτροπής εφέσεων για την τύχη του ντέρμπι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ελπίζει να δικαιωθεί στην επιτροπή εφέσεων και να του επιστραφούν οι βαθμοί προκειμένου να βρεθεί στην πρώτη θέση, κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 της Ξάνθης και να κερδίσει την ομάδα της Θράκης με 2-1.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, ενώ στη Νέα Σμύρνη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-3 της ομάδας του Πανιωνίου.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα: η Κέρκυρα έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-3, ο Ατρόμητος νίκησε με 4-1 τον Πλατανιά, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 της Λαμίας, ενώ ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ  έμειναν στο 0-0.