Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δύο «άσοι» με μεγάλες αποδόσεις!

Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα

Προτάσεις από το MONOBET για το Europa League και το Conference League  

Μετά το Champions League σειρά παίρνουν σήμερα τα άλλα 2 Κύπελλα Ευρώπης, το Europa League και το Conference League. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει 2 προτάσεις με μεγάλες αποδόσεις.

Στο Europa League το μεγάλο ματς γίνεται στη Ρώμη ανάμεσα στη Ρόμα και τη Φέγενορντ. Ισόπαλη με 1-1 έληξε η πρώτη αναμέτρησή τους στο Ρότερνταμ. Η πρόκριση είναι ανοιχτή αλλά πιστεύω ότι η Ρόμα στην έδρα της έχει το προβάδισμα. Ο «άσος» πληρώνει πολύ καλά και αξίζει να παιχτεί.

Θυμίζω ότι οι 2 ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στον τελικό του Conference League το 2022 στα Τίρανα και η Ρόμα κέρδισε με 1-0. Πέρσι στο Europa League η Ρόμα προκρίθηκε στα πέναλτι. Είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς στην Ολλανδία, κέρδισε με το ίδιο σκορ στην Ιταλία και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.

Ο δεύτερος «άσος» με μεγάλη απόδοση είναι από το Conference League, της Λέγκια Βαρσοβίας στο ματς με την Μόλντε. Στο πρώτο παιχνίδι η Μόλντε αιφνιδίασε την αντίπαλό της και προηγήθηκε με 3-0. Στη συνέχεια όμως έβγαλε αντίδραση η Λέγκια και μείωσε σε 3-2. Στην έδρα της η Λέγκια μπορεί να κάνει την ανατροπή.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

914 (22:00) ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΜΟΛΝΤΕ 1 2,02
918 (22:00) ΡΟΜΑ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1 2,08