Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα με «άσους» από Ελλάδα και Πορτογαλία!

μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος

Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για το σημερινό κουπόνι

Λίγα παιχνίδια γίνονται σήμερα σε πρωταθλήματα και κύπελλα. Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχώρισε 2 «άσους» με καλές αποδόσεις.

Ο πρώτος είναι από τη Σούπερ Λίγκα, του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τη Λαμία. Άλλαξε προπονητή ο ΟΦΗ αλλά δεν μπορεί να πάρει τα πάνω του. Με τον Πέπε Μέλε στον πάγκο του συνέχισε τις ήττες χωρίς να σκοράρει. Έχασε από τον Άρη με 1-0, τον Αστέρα Τρίπολης με 0-2 και τον ΠΑΟΚ με 4-0. Συμπλήρωσε 4 σερί ήττες και 9 παιχνίδια χωρίς νίκη.

Υποχωρεί συνέχεια στη βαθμολογία και αν δεν συνέλθει θα μπει σε περιπέτειες, ενώ στόχος του ήταν η συμμετοχή στα play off. Μπορεί να βγάλει αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία, αν και η τελευταία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 1-0 κατά του Ολυμπιακού. Εκτός έδρας πάντως δεν είναι τόσο καλή και δύσκολα θα αντέξει στην πίεση του ΟΦΗ. Πληρώνει καλά ο «άσος» και αξίζει το ρίσκο.

Η δεύτερη επιλογή είναι από την Πορτογαλία, με τον «άσο» της Μορεϊρένσε στο ματς με την Κάζα Πία. Εντυπωσιάζει φέτος η Μορεϊρένσε. Τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων (6-4-0) και έχει ηττηθεί μόνο από την Πόρτο, τη Σπόρτινγκ και την Μπράγκα. Δείχνει ικανή για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Κάζα Πία προέρχεται από την ήττα με 1-3 από την Μπράγκα. Έχει βελτιωθεί με τον Πέδρο Μορέιρα στον πάγκο της (μετράει 2 νίκες και 2 ήττες στα 4 ματς που είναι στον πάγκο της), αλλά δύσκολα θα αποφύγει την ήττα στην έδρα της φορμαρισμένης Μορεϊρένσε. Καλά πληρώνει και αυτός ο «άσος».

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  

356 (20:00) ΟΦΗ-ΛΑΜΙΑ              1              1,90

361 (22:15) ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ-ΚΑΖΑ ΠΙΑ         1              1,88