Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Σέντρα στις μάχες των «4» του Champions League

«Ματς Κουπονιού», «Επιστροφή Στοιχήματος» και 12 συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τους 2 ημιτελικούς στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ 

Το πρώτο βήμα για τον τελικό της Μαδρίτης θέλουν να κάνουν οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το Champions League. Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί απόψε στο Λονδίνο, ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Άγιαξ, τις δύο ομάδες που ανέτρεψαν τα προγνωστικά στην προημιτελική φάση, αφήνοντας εκτός Champions League τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γιουβέντους. Αύριο (22:00) θα ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας των Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ επιστρέφει τα χρήματα με το 0-0

Το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμη καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Και στους δύο ημιτελικούς του Champions League το Πάμε Στοίχημα  προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» και σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στον «Πρώτο Σκόρερ» και τον «Τελευταίο Σκόρερ».

Προσφέρονται και 12 συνδυαστικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

6 συνδυαστικά στοιχήματα για το Τότεναμ-Άγιαξ

6 συνδυαστικά στοιχήματα για το Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ

Την Πέμπτη (22:00) θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί του Europa League Άρσεναλ-Βαλένθια και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Τσέλσι. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει 12 συνδυαστικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και για τους ημιτελικούς του Europa League.