Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Most Popular

Νικητής της Μασσαλίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Μια ανάσα από την πρώτη δεκάδα του πλανήτη!

Στέφανος Τσιτσιπάς

Νικητής του τελικού του ATP τουρνουά Open 13 της Μασσαλίας και σήκωσε το τρόπαιο. Ο Τσιτσιπάς  επικράτησε του Κουκούσκιν με 2-0 σετ (7-5, 7-6).

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν γκέιμ-γκέιμ μέχρι το 5-5. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 6-5 και στη συνέχεια «έσπασε» το σερβίς του Καζάκου και πήρε το σετ με 7-5, μετά από περίπου 50 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο σετ, μετά το 1-1, ο Έλληνας πρωταθλητής αισθάνθηκε ελαφρές ενοχλήσεις στα δεξιά πλευρά. με τον Καζάκο να προηγείται με 5-3. Όμως ο Τσιτσιπάςδεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, ισοφάρισε σε 5-5 και προηγήθηκε με 6-5, για να κατακτήσει το σετ στο τάι μπρέικ με 7-5!

Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος του σε ATP τουρνουά και τρίτος γενικά, μιας και είχαν προηγηθεί αυτός στη Στοκχόλμη κι αυτός στο Next Gen.

Με τη νίκη του αυτή, ο Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον στο Νο 11 της παγκόσμιας κατάταξης που θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα η ATP και σε «απόσταση βολής» από την πρώτη δεκάδα του πλανήτη.