Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Μουντιάλ 2018: Γιατί η Εθνική Βραζιλίας δεν θέλει τον Μικ Τζάγκερ

Η Εθνική Βραζιλίας θα ήθελε ο Μικ Τζάγκερ των Rolling Stones να μην παρακολουθήσει τον αγώνα τους στις 22 Ιουνίου στο Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, και γενικότερα κάθε παιχνίδι της εθνικής.

Από ότι φαίνεται, η Εθνική Βραζιλίας φοβόταν ότι ο Μικ Τζάγκερ θα ήταν καταστροφή για αυτούς, στο ντεμπούτο τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Κι αυτό, επειδή κάθε που ο Rolling Stoner έρχεται στα παιγνίδια τους, η Σελεσάο υφίσταται ταπεινωτικές ήττες. Γι’ αυτόν τον λόγο, τον λένε “γκαντέμη”.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Βεβαίως, δεν πρόκειται για “ταπεινωτική ήττα”, αλλά ήταν ένα ταπεινωτικό αποτέλεσμα: η Βραζιλία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από την Ελβετία. Ο αγώνας αποτέλεσε άλλη μία έκπληξη του Μουντιάλ αυτού, αφού η Σελεσάο έμεινε στο 1-1 με τους Ελβετούς στην Αρένα Ροστόφ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, αν και προηγήθηκε με τον Κουτίνιο στο 20΄.

Λέγεται ότι ο Τζάγκερ, που είναι σε ευρωπαϊκή τουρνέ, ήθελε να έχει κάποιες ημερομηνίες χωρίς υποχρεώσεις, για να δει λίγο από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική Βραζιλίας ελπίζει να μην είναι η Παρασκευή, 22 Ιουνίου, μία από αυτές. Την Παρασκευή η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μόσχα: Ταξί έπεσε πάνω σε φιλάθλους του Μουντιάλ στην Κόκκινη Πλατεία – Video ντοκουμέντο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λαμπερή τελετή έναρξης του Μουντιάλ (video+pics)