Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Έδωσε το σύνθημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Επόμενη στάση Βερολίνο». Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Εσθονία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα για τον επόμενο σταθμό της Εθνικής.

Έπειτα από ένα επιτυχημένο σερί με 5 στις 5 νίκες, η Εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας μας περνάει αήττητη στη φάση των «16» του φετινού Ευρωμπάσκετ.

Η «επίσημη αγαπημένη» συνέτριψε την Εσθονία στον τελευταίο αγώνα του Ομίλου της, με σκορ 69-90.

Ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Γιάννη στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου. Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι ο Greek Freak έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα και θα παρακολουθείται από την ιατρική ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, πέτυχε 25 πόντους με 8/9 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 6/7 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο για την Ελλάδα.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς ολοκλήρωσε την α’ φάση του EuroBasket 2022 με 29.5 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές (σ.σ. δεν έπαιξε στο ματς με τη Μεγάλη Βρετανία).

Στους λογαριασμούς του στα social media έγραψε: «Σε ευχαριστώ Μιλάνο!! Επόμενη στάση, Βερολίνο».

Δείτε το tweet:

Την Κυριακή 11/9 στις 21:45 η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία.

Δείτε τα highlights του αγώνα Εσθονία-Ελλάδα:

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους υπόλοιπους διεθνείς στο Μεάτσα για το Ίντερ-Μπάγερν