Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Από άνοια πάσχει ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον, αποκάλυψε η σύζυγός του

Με αγωνία άκουσαν οι φίλοι του βρετανικού ποδοσφαίρου την είδηση πως ο θρυλικός σερ Μπόμπι Τσάρλτον διαγνώστηκε με άνοια.

Η σύζυγος του 83χρονου επιθετικού  της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, με την οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966,  αποκάλυψε την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Μπόμπι Τσάρλτον, μιλώντας στην Telegraph. Όπως ανέφερε η Νόρμα Τσάρλτον, προέβη στην αποκάλυψη με σκοπό την ενημέρωση και τη βοήθεια άλλων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση.

Η είδηση έρχεται τρεις μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του  Τζακ Τσάρλτον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια, επίσης από άνοια. Ο Μπόμπι Τσάρλτον είναι το 5ο μέλος της εθνικής ομάδας του 1966 που διαγιγνώσκεται με τη νευρολογική πάθηση, μόλις δύο μέρες μετά τον θάνατο του Νόμπι Στάιλς στα 78 του χρόνια.