Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

11os στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του θαλάσσιου Σκι ο Φίλιππος Κύπριος

11os στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του θαλάσσιου Σκι ο Φίλιππος Κύπριος

Φίλιππος Κύπριος

Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο Έλληνας πρωταθλητής, Φίλιππος Κύπριος, στο αγώνισμα σλάλομ ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι – IWWF World Waterski Championships το οποίο πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Lake County στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στον τελικό αγώνα έφερε επίδοση 1 μπάλα με 10.25 μέτρα και 58 χλμ., ενώ στα προκριματικά πέτυχε καλύτερη επίδοση 3 μπάλα με 10.25 μέτρα και 58 χλμ.

Στα προκριματικά ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ, που κατέχει ο ίδιος από τους Μεσογειακούς αγώνες της Πάτρας. Ωστόσο, στον τελικό του σλάλομ ο Φίλιππος Κύπριος, ενώ θα μπορούσε να πάρει άνετα την τρίτη θέση στον κόσμο, μια ατυχής κίνηση του στέρησε το μετάλλιο.

Ο Φίλιππος Κύπριος είναι ένα ανερχόμενο αστέρι του θαλάσσιου σκι και σίγουρα θα δούμε στο άμεσο μέλλον πολλές παγκόσμιες νίκες και ρεκόρ.

Διαβάστε επίσης: