Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τροχαίο ατύχημα για την Λίνα Μενδώνη

Στη Βουλή βρίσκεται η υπουργός Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη, παρά το τροχαίο ατύχημα που συνέβη σήμερα το πρωί, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, εμβολίστηκε από άλλο αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός είχε παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη.

Η υπουργός μετακομίστηκε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Από την εξέταση διαπιστώθηκε, ότι είναι καλά στην υγεία της, αν και κρίθηκε απαραίτητη η χρήση κολάρου για την αντιμετώπιση του σοκ, που υπέστη ο αυχένας της από το κτύπημα.

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Μιχαλακοπούλου, μετά την συνάντηση, που είχε η κυρία Μενδώνη με την υφυπουργό Πολιτισμού των ΗΠΑ στο Χίλτον. Στην συνέχεια πάντως η υπουργός πήγε κανονικά στο υπουργείο ενώ το απόγευμα μετέβη στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις. Αύριο η κυρία Μενδώνη συνοδεύει τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στο Κάιρο.