Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τραγική κατάληξη στην Χαλκιδική: Νεκρές οι δύο ηλικιωμένες αδελφές που είχαν εξαφανιστεί

λιμενικο

Νεκρές εντοπίστηκα οι δύο ηλικιωμένες αδελφές που είχαν χαθεί ενώ βρίσκονταν για κολύμπι στην παραλία Χανιώτη της Χαλκιδικής την Τρίτη.

Η πρώτη από τις δύο αδελφές, 90 ετών,  εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ. Το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε και περισυνελέγη και η σορός της δεύτερης γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή του Ξενία. Το πτώμα της 83χρονης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της πραγματοποιήθηκαν από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά ταχύπλοα και αλιευτικά σκάφη, καθώς και από σκάφη της ΕΜΑΚ και της ΕΟΔ υπό τον συντονισμό του Λιμενικού.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.