Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος Ρομά

Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η κατάσταση της υγείας του 16χρονου Ρομά, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, στη Θεσσαλονίκη.

Η ζωή του 16χρονου κρέμεται από μια «κλωστή», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι γιατροί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μειώνουν σταδιακά την καταστολή ώστε να δουν πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του παιδιού.

Μάλιστα, χθες Δευτέρα, οι συγγενείς του 16χρονου ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την κρισιμότητα της υγείας του παιδιού τους.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας πρότεινε στο συμβούλιο πλημμελειοδικών την προφυλάκιση του αστυνομικού, ο οποίος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ωστόσο, λόγω διαφωνίας μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή, την απόφαση για την προφυλάκιση ή μη, θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μετανιωμένος ο πατέρας του 16χρονου: «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του αστυνομικού