Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος από μαχαίρωμα (vid)

Ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η Αστυνομία ανέφερε πως αρχικά υπήρξε επεισόδιο μεταξύ θύματος και δράστη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τότε ο 20χρονος δράστης, επίσης Αλγερινός, με ένα μαχαίρι προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο σώμα του 24χρονου συμπατριώτη του, με αποτέλεσμα να τον αφήσει νεκρό στη μέση του δρόμου.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και λίγη ώρα αργότερα μετά από έρευνες εντοπίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος και συνελήφθη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς και ο ίδιος ήταν τραυματισμένος.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχληση του ερευνητικού «Nautical Geo» ανοιχτά της Κρήτης

Η Ελλάδα κέρδισε το στοίχημα – Τουριστικά έσοδα πάνω από 9 δισ. ευρώ

AUKUS: Η συμφωνία είχε κλειστεί ήδη στην G7 πίσω από την πλάτη του Μακρόν