Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σοκ: 45 νεκροί μέσα σε λίγες ώρες στην Ελλάδα

Ολοταχώς για νέο μαύρο ρεκόρ πηγαίνει η χώρα μας καθώς μέσα σε λίγες ώρες, 45 συμπολίτες μας έχουν χάσει τις ζωές τους από κορονοϊό.

Την ίδια ώρα εκφράζονται φόβοι ότι ενδέχεται να δημιουργηθεί νέο ημερήσιο ρεκόρ θανόντων στη χώρα μας από την πανδημία.

Να σημειώσουμε πως την Κυριακή σημειώθηκε «μαύρο» ρεκόρ με 71 θανάτους, νούμερο που προκάλεσε σοκ, ωστόσο δεν αποκλείεται δυστυχώς να ξεπεραστεί.

Στα νοσοκομεία της χώρας εισήχθησαν την Κυριακή (15/11) 436 άνθρωποι με λοίμωξη Covid-19. Ο μέσος όρος των νέων εισαγωγών είναι 450 καθημερινά. Οι νοσηλευόμενοι πλέον είναι 3.527, αριθμός σχεδόν διπλάσιος σε σύγκριση με εκείνον που καταγράφονταν πριν από εννέα ημέρες, στις 6 Νοεμβρίου. Οι δε μισοί εκ των νοσηλευομένων βρίσκονται στα νοσοκομεία της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι ασθενείς στις ΜΕΘ έφτασαν τους 444, αριθμός που είναι βέβαιον ότι έχει αυξηθεί σημαντικά σήμερα, καθώς οι ασθενείς στις επιβαρυμένες περιοχές, όπως πχ στη Θεσσαλονίκη, αυξάνονται δραματικά μέσα σε δυο-τρεις ώρες. Οι διασωληνωμένοι ήταν χθες τα μεσάνυχτα 425, έχοντας επίσης υπερδιπλασιαστεί τις τελευταίες εννέα ημέρες, καθώς στις 6 Νοεμβρίου ήταν 204.