Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Συνελήφθη 54χρονος που αποπειράθηκε να πνίξει την σύντροφό του – 20 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκαν το Σάββατο

Δεκάδες περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη η αστυνομία προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής σε μια ακόμη σύλληψη, μετά από καταγγελία γυναίκας.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, σε διαμέρισμα ζευγαριού στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με μία 49χρονη γυναίκα κάλεσε το 100 για να καταγγείλει  ότι ο 54χρονος σύντροφός της αποπειράθηκε να την πνίξει.

Στο σημείο μετέβη άμεσα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με το ζευγάρι να μεταφέρεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων – Μενεμένης, προκειμένου να καταθέσουν για το περιστατικό.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο για σωματική βλάβη σε βάρος της συντρόφου του, ενώ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 49χρονη δεν χρειάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, μόνο το Σάββατο, 6 Απριλίου, καταγγέλθηκαν τουλάχιστον 20 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε επίσης

Ισημερινός: Αποχωρεί το διπλωματικό προσωπικό του Μεξικού από τη χώρα μετά την εισβολή στην πρεσβεία στο Κίτο

Γιοάβ Γκαλάντ: Αποσυρθήκαμε από τη νότια Γάζα για να προετοιμαστούμε για την επιχείρηση στη Ράφα

Ανέβηκαν τα εκκαθαριστικά του νέου ΕΝΦΙΑ – Προθεσμία 23 ημερών για την πρώτη δόση