Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συνεχίζεται σήμερα ο ανοιξιάτικος καιρός

καιρός

Αίθριος φαίνεται ότι θα είναι ο καιρός και σήμερα. Τοπικοί όμβροι θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα εμφανίσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Αναμένεται πρόσκαιρη αύξηση νεφώσεων τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με εκδήλωση μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Απο το βραδύ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Από το βραδύ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Τη νύχτα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τετάρτη

Αναμένονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η όμβροι, κυρίως στα βόρεια. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση.