Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Απόδραση από το Α.Τ. Ελληνικού -Συνελήφθη εκ νέου ο δραπέτης

Αστυνομία

Συναγερμός σήμανε σήμερα περίπου στις 12.00 στο Α.Τ. Ελληνικού καθώς ένας 21χρονος συλληφθείς κατάφερε να διαφύγει – στην κυριολεξία – μέσα από τα χέρια των αστυνομικών.

Πρόκειται για Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία. Ο νεαρός μετά τη σύλληψη μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσει στοιχεία και αποτυπώματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 21χρονος κατάφερε να απωθήσει τους αστυνομικούς, να διέλθει από όλα τα γραφεία και να πηδήξει από μια μικρή ταράτσα και από ύψος περίπου 6 μέτρων.

Ο ίδιος βρέθηκε στον χώρο που βρίσκονται τα οχήματα του ΑΤ Ελληνικού και παρά το γεγονός ότι ο φρουρός που βρισκόταν στο σημείο τον ακολούθησε κατά πόδας, ο 21χρονος πήδηξε μια μάντρα και εξαφανίστηκε.

Ο δραπέτης συνελήφθη τελικά λίγα λεπτά πριν τις 18.00 καθώς εντοπίστηκε μέσα σε αστικό λεωφορείο, στη συμβολή των οδών Βέμπου και Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Προανάκριση διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η αμηχανία του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση για το Μάτι – Κάλυψε πλήρως τους υπουργούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς κατάλαβε ο Αρκάς ότι έρχονται εκλογές – Το νέο καυστικό σκίτσο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όργιο παραβατικότητας σε ελέγχους της ΑΑΔΕ στο Ιόνιο – Πού μπήκαν λουκέτα