Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σεισμός στη Σάμο: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει κτήριο να καταρρέει στη Σμύρνη

Δραματική είναι η κατάσταση στην πόλη και την επαρχία της Σμύρνης, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε βορειοδυτικά της Σάμου, καθώς κατέρρευσαν δεκάδες πολυώροφα κτήρια.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 6 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ εκατοντάδες άτομα έχουν τραυματιστεί και δεκάδες παραμένουν εγκλωβισμένοι.  Ο κόσμος πλημμύρισε τους δρόμους της τουριστικής πόλης της Σμύρνης, στην οποία συνεχίζει να επικρατεί πανικός.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ανέφερε στο Twitter πως έξι κτίρια κατέρρευσαν σε δύο τομείς της επαρχίας της Σμύρνης, ενώ ο δήμαρχος της Σμύρνης έκανε λόγο για 20 κτήρια που έχουν καταρρεύσει. Η πολιτεία κάνει έκκληση στον κόσμο να μη βγει με τα αυτοκίνητα στους δρόμους προκειμένου να φτάσουν γρήγορα τα σωστικά συνεργεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στη Σάμο: Μεγάλες καταστροφές στην Τουρκία – Κατέρρευσαν κτήρια στην Σμύρνη (video)

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, τρεις άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στα ερείπια κτιρίου στον τομέα Μπαϊρακλί της επαρχίας της Σμύρνης διασώθηκαν.